Poslední utkání B-družsta - prohra doma o 4 kuželky se Skalicí

Poslední zápas ve znamení těsné prohry

 

Závěrečný zápas družstva Jablonného „B“ se uskutečnil v domácím prostředí. Posledním soupeřem pro tuto sezónu, bylo výborně naladěné družstvo Skalice „B“. První za domácí nastoupil Martin Králík. Měl velmi vydařenou hru do plných, kde shodil celkem 261 kuželek, ale o dorážce se toto říct bohužel nedalo. Nakonec celkem shodil 334 kuželek a svůj duel s Edou Kezerem prohrál o 16 kuželek. Eda si u nás shodil 352 kuželek. Jako druhá nastoupila ke svému zápasu Lída Moličová. Kuželky jí moc neposlouchaly a nechtěly padat. Nakonec shodila 325 kuželek a svůj zápas s Láďou Šefrnou prohrála. Láďa naházel 339 kuželek. Taky nebyl ze svého vystoupení zrovna nadšený (ale samozřejmě to bral s úsměvem, proto to přeci všichni hrajeme ) , a získal cenný bod pro svůj team.  Třetí za domácí nastoupila Monika Sedláčková. Se svým soupeřem Láďou Javorkem ml. předvedla velmi pěkný souboj. Po první půlce vedla o 10 kuželek. Nyní stačilo tento náskok jenom udržet, což se málem díky levému  sedlákovi nepodařilo. Naštěstí se jí ho po šesti újezdech podařilo zdolat a ve výsledku vyhrála o pouhé 2 kuželky se ziskem 355 sražených kuželek. Důležitý byl však v tomto případě získaný bod. Poslední jako vždy nastoupil náš nejlepší hráč Vláďa Dostál, tentokrát měl za soupeře Láďu Javorka st. Do posledního duelu se nastupovalo s rozdílem 30 kuželek ve prospěch teamu Skalice. Vláďa se opravdu moc snažil a nakonec shodil 363 kuželek. Nad soupeřem vyhrál o 26 kuželek, ale ty teamu Jablonému „B“ bohužel nestačily na to, aby svůj poslední zápas dotáhli do vítězného konce. Zápas byl velmi vyrovnaný a dramatický. Skalici se štěstíčko nakonec však přiklonilo více. 

Nakonec družstvo  „Jablonného „B“ skončilo v sezóně 2009/2010 na krásném vydřeném posledním místě, ale za svoje spoluhráče můžu říct „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“, což jsme splnili na jedničku.

 

Jako vedoucí týmu bych chtěla touto cestou poděkovat celému našemu družstvu, za to jak k celému letošnímu ročníku přistupovali. Lídě a Martinovi chci říct, že jako nováčci byli oba perfektní a příští rok to určitě všem ukážeme a umístíme se na vyšších místech tabulky.  Takže „Rohu zdar“ a těším se na další sezónu.